Бета - Најмногу нови вести на една тема во последниве 14 часа

Од Кочани и Берово денеска почнуваат ИПАРД инфо деновите за мерката 7: „Диверзификација на фарми и развој на мали бизниси“. Сите заинтертесирани земјоделци, ...
сите 11 | | | веќе видена