Бета - Најмногу нови вести на една тема во последниве 14 часа

Патната и железничката инфраструктура е суштинска не само за подобра комуникација на граѓаните, туку и за бизнис секторот. Оттука ВМРО-ДПМНЕ се обврзува пред ...
сите 6 | | | прочитана: 185 | веќе видена

Скопје, 27 јуни 2020 () – Изминатава година преку 1.000.000 граѓани беа опфатени со МСИП – Проектот за подобрување на општински услуги. Со проектот се ...
сите 2 | | | веќе видена