Државниот инспекторат за земјоделство спроведе контроли на компаниите коишто вршат откуп и преработка на пченица од реколтата 2019-та. Инспекторите од ДИЗ ...
сите 7 | | | веќе видена

Премиерот Зоран Заев чера во Кочани ја пушти во употреба пречистителната станица во Кочани, која ќе обезбеди чиста вода да се влева во реката Брегалница. Уште ...
| | веќе видена