Фудбалскиот клуб Осогово веќе подолго време отскокнува од останатите македонски клубови по промоцијата на социјалните мрежи, овој пат од кочанскиот клуб имаме ...
сите 2 | | | веќе видена

 Гитарата е нејзиниот најдобар пријател веќе шест години, а музиката за неа е светлост која го осветлува секој нејзин ден и жица која ја спојува со прекрасни ...
| | веќе видена