Во Македонска Каменица отворена е Младинската ликовна колонија „Св.Пантелејмон 2022″. Настанот е во организација на Културно-информативниот центар „Романса” од ...
| | веќе видена

Центарот за ментално здравје при Општата болница со проширена дејност во Кочани бележи пораст од околу 7 отсто на бројот на лицата што побарале стручна помош ...
| | веќе видена