Многумина се сеќаваат на возот што во 2 часот и 22 минути сообраќаше на релацијата Скопје-Кочани. Оваа линија им беше добредојдена на голем број луѓе кои одеа ...
| | веќе видена

И Кочани има кружен тек. Ако струмичкиот е уникатен по исчашеноста, кочанскиов е неповторлив по функционалноста, односно минимализмот на обележеноста. Доаѓаш ...
| | веќе видена

Деновиве на големо во Македонија, но и во дијаспората се собираа пари за лекување на малиот Јаков од Кочани. Во меѓувреме стаса и веста дека Џим Ристевски ...
сите 2 | | | веќе видена