Меѓународни возови и во 2024 година ќе нема, а за првпат од возниот ред отсуствуваат и возови за Кичево, Табановце, Кочани и Приштина, јавува новинската ...
| | веќе видена

Во ОУ „Св. Кирил и Методиј“ во Кочани е донесена одлука да им се забрани на учениците да ги користат мобилните телефони додека престојуваат во училишниот ...
сите 4 | | | веќе видена