На граничните премини „Табановце“ и „Пелинце“ се чека околу еден час за влез и излез од државата. На останатите гранични премини, од македонска страна, нема ...
сите 110 | | | веќе видена

Над сто пријави до Општинската комисија за проценка на штета од елементарни непогоди поднеле граѓаните на Кочани за утврдување материјални штети во простории ...
| | веќе видена

Скандалот со злоупотреба на механизацијата во сопственост на АД Водостопанство продолжува, се вели во Фејсбук статусот на Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ.– ...
сите 7 | | | веќе видена

Општина Кочани ја почна реализацијата на проектот за работно ангажирање за извршување јавни работи, во рамки на владиниот Оперативен план за активни програми и ...
сите 2 | | | веќе видена

Се намалува бројот на заедници на сопственици на станови и деловни простори, а се зголемува ангажирањето управители. Податоците на Регулатората комисија за ...
сите 8 | | | веќе видена