Во Кина членовите на олимпискиот тим се ослободени од училиште речиси цела година, а имаат и автоматски упис на факултет за да можат целосно да се фокусираат ...
| | веќе видена

Која храна е автнтична за секој македонски град? Блогот macedoniacuisine на англиски јазик ги класифицираше најпознатите македонски јадења по градови. Битола ...
| | веќе видена