По повод Денот на гласното читање книги, денеска ОУ „Никола Карев“ од Кочани беше организатор и домаќин на општинска промоција на кинеска литература за деца. ...
| | прочитана: 192 | веќе видена

Денешниот интересен, креативен и посебен инстаграм лик којшто ќе Ви го претставиме е девојка која навистина се издвојува со своите содржини кои ги објавува и е ...
| | веќе видена

Видеолотарија Касинос Австрија потпиша договор за донација со Здружението Доброволно противпожарно друштво Кочани. Видеолотарија Касинос Австрија додели ...
сите 3 | | | веќе видена