АД за стопанисување со станбен и деловен простор најава изградба на пет згради со комерцијални станови во Охрид, Битола и во Скопје.„ Интензивно работиме на ...
сите 20 | | | прочитана: 942 | веќе видена

Со физибилити студијата што ја најави Владата треба да се одредат следните чекори што ќе овозможат ефективно и ефикасно работење, како и квалитетна услуга за ...
сите 5 | | | веќе видена